Regulament Gaming Community

In jos

Regulament Gaming Community

Mesaj Scris de shaftos la data de Dum Feb 28, 2016 1:04 am

Accesul pe acest forum nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre fondatorul forumului. Respectarea regulamentului este obligatorie pentru toti utilizatorii acestui forum.

1. Fiecare membru are dreptul la un singur cont pe forum.
2. Înainte de a deschide un topic (subiect) nou, utilizaţi funcţia Search pentru a vedea dacă problema voastră a mai fost discutată înainte. Încercaţi să postaţi în categoriile potrivite problemei voastre.
3. Este interzisă folosirea cuvintelor sau a imaginilor jignitoare/rasiale/pornografice în posturi, avatare, semnături, pe profilul vostru sau în orice altă parte. De asemenea, nu acceptăm ca membrii să folosească un limbaj lipsit de corectitudine, punctuaţie şi coerenţă. Mesajele ce vor fi greu de înţeles vor fi şterse, iar autorul postului/topicului respectiv va fi sancţionat. (+1 warn)
4. Discuţiile legate de piraterie sunt interzise. Nu postaţi CD-Key-uri, crack-uri, site-uri legate de warez sau orice alt lucru ce implică pirateria. (+2 warns)
5. Posturile off-topic (ce nu au legătură cu subiectul discutat), posturile aiurea, posturile pentru +1, topicurile fără rost, double/triple posturile (funcţia EDIT este activată şi nu are limită de timp, deci folosiţi-o cu încredere) vor aduce o sancţiune. (+1 warn)
6. Titlul unui topic trebuie să fie clar şi să reflecte conţinutul postului. De asemenea, trebuie sa fiţi cât mai expliciţi posibil pentru a evita eventualele nelămuriri. Acesta nu trebuie sa fie de genul Help, Ajutor, Uitati-va aici. (+1 warn)
7. SPAM-ul (postarea de cuvinte monosilabice, postarea în mai multe topicuri la intervale foarte mici de timp având aceeaşi părere ca şi a celor ce au postat înainte) şi BUMP-ul (dezgroparea topicurilor inactive mai vechi de o lună) sunt strict interzise, nu se face absolut nicio excepţie. (+1 warn)
8. Reclama nu este tolerată. Postarea de link-uri către comunităţi, servicii sau alte site-uri concurente va duce la suspendarea contului (+3 warns).
9. Nu utilizati semnături prea mari (în înălţime). Nu puneţi în semnătură sau în posturi imagini de dimensiuni mari, care întârzie încărcarea paginii pentru ceilalţi useri. Nu puneti mai mult de o imagine. Semnăturile sau avatarele ce încalcă această regulă vor fi eliminate fără avertisment. De asemenea, este interzisă introducerea adresei voastre de e-mail în semnături deoarece puteţi fi spamaţi.
10. Toate mesajele trimise prin funcţia PM (private message) sunt înregistrate. În cazul în care un membru reclamă un PM primit, un administrator va verifica log-urile. Orice membru găsit făcând reclamă altor site-uri sau să abuzeze verbal de membri sau să ameninţe alţi membri, va fi suspendat.
11. Orice referinta la membrii staffului sau la numele comunitatii care au scopul de a pune in lumina proasta va fi sanctionata.
12. Limba oficiala a acestui forum este Limba Romana. Singura limba straina acceptata pe forum este engleza.
13. In cazul cererilor (de admin slot[Image: arrow-10x10.png] / unban / etc..) doar adminii pot venii cu un raspuns de tipul PRO / CONTRA. Orice alt membru al forumului poate aduce o informatie suplimentara acelei cereri, dar nu are voie sa isi dea cu parerea. Daca utilizatorul nu respecta aceasta regula, va fi sanctionat in cauza.
14. Aveti obligatia de a frecventa forumul, in caz contrar contul dumneavoastra va fi sters!
15. Ownerii serverlor sunt direct raspunzatori pentru actiunile adminilor de pe serverul pe care il administreaza. Ownerii care nu isi asuma raspunderea pentru actiunile adminilor de pe serverul lor vor fi sanctionati cu 3 warnuri, iar daca problema nu este rezolvata serverul va fi exclus din cadrul comunitatii.
16. Oferirea de grade pe servere contra cost este strict interzisa ! Incalcarea acestei reguli va duce la scoaterea serverului din comunitate si sanctionarea cu ban permanent a ownerului principal al serverului.
17. Fiecare post ce contine o parere de tipul PRO / CONTRA trebuie sa aiba alaturi un argument plauzibil. Cei care nu vor respecta aceasta regula vor primi un warn.
18. Nu se accepta limbajul de chat (cv, k, bn, etc..), abuzul de emoticon-uri sau reply-urile formate numai din emoticon-uri in posturile de pe forum.

Limita maxima de avertismente acceptate pe acest forum este de 4 avertismente.
Durata unui avertisment este de 3 saptamani.
Suspendarea pentru cumul de avertismente este de o luna.


Dimensiuni avatare/semnaturi acceptate pe forumul NextGamer:

Semnaturi: 500x250
Avatare: 150x250

[*]Staff-ul comunitatii NextGamer.Ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament fara un anunt prealabil. Va rugam sa verificati des regulamentul.

La intrebare: Ai citit regulamentul forumului ?: Se va raspunde cu "Nu dar il voi citi."
avatar
shaftos
Admin

Mesaje : 13
Data de înscriere : 28/02/2016

Vezi profilul utilizatorului http://gamingcommunity.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum